volejbal Čadca - udalosti

Výsledky 15. kola

Kadetky
Kadetky sa doma stretli s druhým družstvom súťaže – Brusnom. Kým v Brusne sme dostali lekciu z rýchleho volejbalu doma sme proti silnému súperovi zahrali podstatne lepšie. Lepšie zahrali z taktickej stránky, keď dokázali ubrániť ich prvú smečiarku a samy využívali diery v obrane súpera.
Z našej strany to bol veľmi pekný zápas, čo ocenili aj prítomní diváci.
V prvom zápase sme viackrát smerovali k získaniu setu ale vyspelejšie družstvo Brusna dokázalo aj nepriaznivý stav zvrátiť vo svoj prospech. Čo sa nám nepodarilo v prvom zápase podarilo sa v druhom. Už v prvých dvoch setoch sme naznačili, že Brusnianky budú musieť o víťazstvo bojovať. V treťom sete sme predsa len prelomili obranu súpera a súperkám sme ho uchmatli 26:24. Druhý zápas sme prehrali 1:3 ale dievčatá naznačili progres a zlepšenie výkonnosti. Potvrdiť to budú musieť aj s ďalšími súperkami z prvej štvorky.
Čadca – Brusno 0:3 a 1:3

Staršie žiačky
Staršie žiačky privítali v 15. kole družstvo zo Zvolena. Šieste miesto Zvolenčaniek nepredstavuje ich reálnu silu, pretože uprednostňujú súťaž kadetiek. Do Čadce však prišli v najsilnejšom zložení. Napriek tomu mali Čadčianky prvý zápas pevne v rukách, keď dokázali na bloku eliminovať ich najlepšiu smečiarku. Našim hráčkam sa naopak darilo v útoku aj na strede aj na okrajoch siete. Prvý zápas sme vyhrali hladko 3:0.
V druhom zápase nás Zvolenčanky v prvom sete zaskočili, keď od začiatku riskovali podanie a my sme kazili aj v útoku. Prehrávali sme 0:7 a potom aj 11:18. Od tohto stavu naše dievčatá predsa len prelomili určitú stuhnutosť a do našej hry sa vrátila presnosť a istota. Hostia síce mali ešte 2 setbaly za stavu 22:24, ale set a nakoniec aj druhý zápas sme získali vo svoj prospech a upevnili si prvé miesto.
Čadca – Zvolen 3:0 a 3:0

Mladšie žiačky
Družstvo mladších žiačok hralo v nedeľu na domácej palubovke dvojzápas s TJ Mladosť Považská Bystrica „A“.
Prvý zápas sa vyvíjal podľa predstáv domáceho družstva, keď bodovali hlavne kvalitným podaním, s ktorým mal súper problémy celý zápas. Dievčatá získali plný počet bodov, keď ho vyhrali a pripísali si na konto ďalšie víťazstvo.
Prehratý druhý zápas ale zmaril všetky nádeje na postup družstva mladších žiačok na Majstrovstvá oblasti. Po prvom prehratom sete sa síce domáce dievčatá zmobilizovali, a vyhrali nasledujúce dva sety, ktoré ale bolo potrebné potvrdiť štvrtým setom. Množstvo vlastných herných chýb domáceho družstva v tomto sete a naopak zlepšená hra Považaniek znamenala vyrovnané skóre setov na 2:2. Hral piaty set. V tomto sete sa nedokázali domáce hráčky dať dohromady a uhrať ho vo svoj prospech. Veľa nevynútených chýb pri príjme podania a prihrávke znamenalo prehru Čadčaniek.
Čadca – Považská Bystrica A 3:0 a 2:3


Ďalší program:
18.3. Prievidza – Čadca (mladšie žiačky)
Detva – Čadca (kadetky)
24.3. Čadca - P. Bystrica ( o 10,00 hod. staršie žiačky na ZŠ Rázusova)

11 Mar 2018, TJ Loko, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 19. apríl 2024
meniny: Jela

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp