volejbal Čadca - udalosti

Deň srdca

Antukové ihriská pri ZŠ Rázusova v Čadci sa v sobotu, 8. 9., zaplnili nadšencami volejbalu. Volejbalový oddiel TJ Lokomotíva Čadca zorganizoval už 6. ročník turnaja vo volejbale žien a mužov pri príležitosti Medzinárodného dňa srdca.
V dvoch skupinách sa predstavili svojou hrou 4 ženské a 3 mužské tímy. Muži hrali na tri vyhraté sety a ženy na 2 vyhraté sety. V obidvoch skupinách sa hralo systémom každý s každým. Asi najdramatickejší bol zápas v skupine mužov medzi družstvom Repre Čadca (hrali iba piati hráči) a Žilina, keď po dlhom súboji vyhrali nakoniec Žilinčania v pomere 3:2. No ani v ostatných ôsmich zápasoch nezaostávala kvalita za kvantitou. V skupine žien sa predstavili, okrem iných, hlavne odchovankyne čadčianskeho dievčenského a ženského volejbalu.
Je potešiteľné, že účastníci tento turnaj brali aj ako podporu aktívneho športovania a zdravého životného štýlu. Nesúťažilo sa o poháre, ale o radosť z pohybu a balíčky ovocia.
Výsledky

Ženy
1. Turzovka (Zuzana Kováčiková st., Helena Dlhopolčeková, Slávka Škorčíková, Mária Bajáková, Zuzana Kováčiková ml., Magdaléna Kováčiková)
2. No a čo Čadca (Iveta Korená, Jana Šimanicová, Zuzana Palariková, Bea Pastorková, Monika Steinbergerová, Bronislava Priehodová)
3. Malé pivá Čadca (Kristína Pavlíková, Simona Smičíková, Katarína Pikuliaková, Ivana Jurištová, Lucia Slovjaková, Veronika Kondeková, Dana Gavláková)
4. Žubrienky Čadca (Renáta Damašková, Michaela Masná, Stanislava Kubincová, Magdaléna Tomaščinová, Jana Pončková, Dana Pavlíková)

Muži
1. Žilina (Karol Dobosz, Ján Čelko, Peter Kramárik, Juraj Ciba, Martin Ciba, Martin Vangel, Peter Hodas)
2. Repre Čadca (Ján Masný, Peter Jakubík, Igor Minarovič, Róbert Šotkovský, Andrej Maslík)
3. Sinusoida VT (Filip Tkáčik, Michal Tkáčik, Šimon Fuják, Milan Halagačka, Jozef Motyčka, František Niník)

10 Sep 2012, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je štvrtok, 18. apríl 2024
meniny: Valér

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp