volejbal Čadca - udalosti

Ďalší skvelý výsledok hráčok TJ

Staršie žiačky sa 2.6. 2018 zúčastnili turnaja v Krupine. Turnaja sa zúčastnilo 9 družstiev.
V základnej skupine sa družstvo Čadce postupne stretlo Brusnom, Krupinou B, B. Bystricou a Levicami. Hralo sa na 2 hrané sety. Po 2 víťazstvách a 2 remízach sa naše dievčatá prebojovali do zápasov o 1. – 4. miesto.

Výsledky základnej skupiny:
Čadca – Brusno 2:0
Čadca – Krupina B 2:0
Čadca – B. Bystrica 1:1
Čadca - Levice 1:1

V finálovej skupine sa stretli dvojičky Čadca – Žiar nad Hronom B a B. Bystrica – Žiar nad Hronom A. V prvom zápase si Čadca ľahko poradila s rezervou Žiaru n. Hronom, nad ktorou vyhrala 2:0. V druhom zápase vyhrala B. Bystrica nad favorizovaným Žiarom A 2:1.
Víťazi zápasov sa stretli o 1. miesto a porazení o 3. miesto. V súboji o 3. miesto Žiar A porazil Žiar B 2:0.
Finálový zápas bol odvetou zápasu zo základnej skupiny, kde mali síce navrch naše hráčky ale smolne prehrali jeden set. Zápas o prvenstvo poznačil do značnej miery rozhodca, ktorý najmä v 1. sete svojimi nepresnými rozhodnutiami a hrubými chybami, zásadne v neprospech Čadce, ovplyvnil jeho priebeh. V takejto atmosfére neboli hráčky Čadce schopné sústrediť sa na hru a set hladko prehrali.
V krátkej prestávke medzi setmi sa predsa len upokojili a do druhého setu nastúpili s odhodlaním prelomiť súperovu obranu a súčasne ubrániť ich najlepšiu smečiarku. Tento zámer sa im podarilo skvelo zrealizovať, keď súper uhral len 15 bodov.
Nasledoval tiebreak, ktorý sme nezačali práve najlepšie a za stavu 0:3 sme si museli zobrať prvý time. Našťastie sme sa rýchlo spamätali a po timeoute sme súperov náskok rýchlo zlikvidovali. Strany sme otáčali za stavu 8:7 v náš prospech. Od tohto okamihu existovalo na ihrisku len jedno družstvo, keď Bystričanky neboli schopné odolávať nášmu tlaku a do konca setu uhrali len jeden bod. Tretí set sme vyhrali 15:8 a tým aj celý turnaj.
Naše družstvo prevýšilo súpera najmä pestrejším útokom zásluhou nahrávačky Gabriely Bazgerovej, ktorá sa mohla spoľahnúť na viacero smečiarok (Turiaková, Mináriková, Cholujová, Hubočanová), kým súper viedol svoje útoky v zásade len cez jednu útočníčku. Tentoraz nás podržala aj prihrávka a hra v poli. Vôbec najlepšou prihrávajúcou hráčkou na turnaji bola blokárka Miriama Jurišová, ktorá turnaj odohrala vo veľmi dobrej forme.
Po dobrom umiestení mladších hráčok v Přerove dosiahli hráčky TJ Lokomotíva Čadca ďalší skvelý výsledok v podobe víťazstva starších hráčok v Krupine.

Foto družstva:
Horný rad zľava – Mia Mináriková, Tamara Kaličáková, Barbara Jakubíková, Linda Hubočanová, Miriama Jurišová. Dolný rad zľava – Gabriela Bazgerová, Sabína Cholujová, Erika Turiaková.

03 Jun 2018, TJ Loko, naspäť

kalendár

Dnes je sobota, 20. apríl 2024
meniny: Marcel

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp