volejbal Čadca - udalosti

18. ročník Veľkonočného turnaja zmiešaných družstiev

Po trojročnej prestávke volejbalový oddiel TJ Lokomotíva Čadca opäť nadviazal na 17-ročnú tradíciu obľúbeného Veľkonočného volejbalového turnaja, ktorý sa odohral 7. apríla. Voľný piatok volejbalisti strávili na palubovke v telocvični ZŠ Rázusova Čadca. Turnaja sa zúčastnili hráči z Čadce, Rakovej, Staškova, Korne, Čierneho, Kysuckého Nového Mesta, Žiliny, Trstenej a z okresu Hranice na Morave, mestská časť Drahotuše a obce Zašová. Bol to mix hráčov v jednotlivých družstvách, len družstvo KDEJEEVA bolo čisto čadčianske. Za družstvo museli nastúpiť v základnej zostave tri ženy a traja muži. Hralo sa na dva hrané sety s rozdielom dvoch bodov. Teda, v každom sete išlo o každý získaný bod v rozohre, čo sa ukázalo na výsledkoch aj v priebehu turnaja. Napínavých herných situácií a dlhých výmen bolo naozaj dostatok a tiež to bola ukážka volejbalového umenia amatérskych volejbalistov.
O víťazovi turnaja sa rozhodovalo až v poslednom desiatom zápase. Nakoniec prvenstvo získalo družstvo Priatelia CZ-SK (Filip Tkáčik, Peter Maslík, Jakub Rovenský, Jaroslav Horný, Jana Tkáčiková, Tereza Pecníková, Michaela Pavlicová), ktoré obhájilo ostatné víťazstvo z roku 2019.
Ďalšie poradie:
2. Regata (Katarína Gavláková, Slavomíra Stráňavová, Ingrid Andočová, Adam Ondreáš, Július Holík, Adam Sedlačik)
3. MATEO (Peter Gramblička, Andrej Maslík, Pavol Poláček, Jaroslav Kubáň, Miroslava Oravcová, Mária Ondrejková, Erika Turiaková, Dorota Pišteková)
4. Jankovci (Ján Masný, Michal Masnica, Jakub Habovštiak, Dana Pavlíková, Kristína Pavlíková, Michaela Masnicová, Martina Masnicová)
5. KDEJEEVA (Marek Mikula, Lukáš Delinčák, Daniel Čimbora, Pavol Frolo, Eva Chorvatovičová, Michaela Maslíková, Michaela Drdúlová, Stanislava Kubincová).

12 Apr 2023, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je streda, 1. máj 2024
Sviatok práce

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp