volejbal Čadca - udalosti

16. ročník Generačného turnaja žien 2023

Poslednú májovú sobotu sa na antukových ihriskách pri ZŠ Rázusova v Čadci uskutočnil 16. ročník Generačného turnaja žien vo volejbale. Organizoval ho volejbalový oddiel TJ Lokomotíva Čadca.
Na tomto turnaji sa stretávajú súčasné hráčky i hráčky, ktoré v minulosti trénovali a reprezentovali volejbalový oddiel a samozrejme aj tréneri. Tohtoročného turnaja sa zúčastnilo celkom 38 hráčok v rôznych vekových kategóriách, ktoré vytvorili 5 družstiev, súčasné družstvo starších žiačok, bývalé kadetky, bývalé juniorky a ženy vytvorili dve družstvá. Zápasy rozhodovali tréneri Peter Gramblička a Pavol Poláček. Mladšie žiačky pomáhali pri zaznamovaní stavu bodov.
Hralo sa systémom každý s každým na dva vyhraté sety. Ani jeden zápas nebol jednoznačný. Aj keď sú staršie žiačky len začínajúci hráčkami vo volejbalovom svete, na ich hre bolo vidieť sústredenosť, kvalitnú hernú zručnosť a nadšenie. Staršie hráčky zas využili svoje herné skúsenosti, ktoré získali pri viacročnom pôsobení v materskom oddiele a následne v iných volejbalových kluboch. Je veľmi motivujúce pre trénerov, že dievčatá nezabudli nič z toho, čo sa naučili počas pôsobenia v čadčianskom volejbale a rady sa vracajú na miesto, kde začínali.
Víťazky turnaja to vôbec nemali ľahké, keď ich Kadetky a Juniorky potrápili v trojsetových zápasoch. Víťazné družstvo získalo tradičnú tortu, s ktorou sa podelili so všetkými hráčkami.
Výsledky:
1. Laskonky (Eva Chorvatovičová, Katarína Gavláková, Ivana Cyprichová, Nina Závodská, Mia Mináriková, Ema Kubánková)
2. Juniorky (Sabína Cholujová, Emma Sventeková, Miriama Jurišová, Gabriela Bazgerová, Sandra Kováčiková, Erika Turiaková)
3. Retro krásky (Jana Macenauerová, Michaela Masná, Stanislava Kubincová, Slavomíra Stráňavová, Daniela Ďurišová-Turčeková, Dana Plačeková-Najdeková, Dana Pavlíková)
4. Kadetky (Barbora Truchlá, Vanda Šeligová, Ema Halfarová, Emma Chorvatovičová, Kamila Davidová, Agáta Poláková, Sandra Suchoňová, Kristína Durajová)
5. Žiačky (Laura Králiková, Karolína Pavlíková, Viktória Kotyrová, Natália Brošová, Vanesa Čupková, Nina Majeríková, Nella Kubjatková, Nina Poláčková, Michaela Majáková, Laura Letková, Adela Čečotková)

31 May 2023, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je streda, 1. máj 2024
Sviatok práce

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp