volejbal Čadca - udalosti

Prvý halový turnaj tejto sezóny

Nová sezóna volejbalu je už v plnom prúde. Členovia nášho volejbalového oddielu dospelých sa pravidelne zúčastňujú rôznych amatérskych volejbalových turnajov. Prvý halový, na ktorom potvrdili svoju účasť, sa konal 14. 11. 2009. Organizovala ho Hanka Rovňanová so svojimi priateľmi z družstva Živá príroda už po 5-krát pod názvom PIZZA CUP v Žiline-Rosina.



Je príjemné, po dlhšej dobe, sa opäť stretnúť s priateľmi, ktorí vyznávajú ten istý druh športu - volejbal. A že pôjde o výbornú hernú úroveň, svedčili aj prihlásené družstvá, bolo ich 5. Veruže, sklamanie sa nekonalo. Každý jeden zápas, ktorý sa odohral, mal napätie, skvelé hráčske vystúpenia, momenty prekvapenia a na záver radosť z výhry. A či sklamanie z prehry? Možno. Ale prehrať s výborným tímom až tak nebolí, ak si výborne zahráte.



No pre naše družstvo to bolo skvelé vystúpenie. Počas celého turnaja sme nestratili ani jeden set. Všetky štyri zápasy, ktoré sme odohrali, spĺňali atribúty kvalitnej hry. Samozrejme, aj v našej hre občas došlo k nejakým zaváhaniam, ale vždy sme dokázali tieto chyby napraviť. Výsledkom bolo naše celkové víťazstvo na turnaji.



Vďaka patrí týmto hráčom: Danka Pavlíková, Kristína Pavlíková, Miška Maslíková, Robo Šotkovský, Šimon Fujak, Stano Palárik a Janči Masný.

Pozn. Členka nášho VO Ivanka Jurištová, herne vypomohla družstvu Mladší dorast Žilina.



Poradie:1. Jankovci Čadca, 2. Tom Horec Žilina, 3. Živá príroda Žilina, 4. Mladší

dorast Žilina, 5. Nebbia Žilina



Na záver: Haničke patrí veľké poďakovanie. Bol to skvelý turnaj. Skvelý vždy, keď si dobre zahráme. Pizza bola tiež výborná a bolo jej skutočne dosť.



15 Nov 2009, Dana Pavlíková, naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 26. apríl 2024
meniny: Jaroslava

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp