volejbal Čadca - udalosti

MMG má za sebou ďalší úspešný ročník

5. decembra sa opäť stretli, volejbalisti a ich priaznivci, na ďalšom, už 6. (10.) ročníku volejbalového turnaja neregistrovaných hráčov venovaného priateľovi Marošovi Gábrišovi.
Veľa volejbalistov čakalo na tento deň, kedy si budú môcť zmerať svoje volejbalové umenie s inými hráčmi. Túto príležitosť malo 11 družstiev so 76 hráčmi. Volejbalové duely sa odohrali v troch telocvičniach: ZSŠHSaO, obchodnej akadémie a bilingválneho gymnázia. Záverečné zápasy a vyhodnotenie sa uskutočnili na obchodnej akadémii. Ani jednému zápasu nemožno uprieť výnimočnosť, hernú kvalitu a akčnosť. Na tomto ročníku sa streli skutočne výborné družstvá s neregistrovanými hráčmi a volejbalovými samoukmi. To nič neubralo na kvalite podaných výkonov.
Hralo sa v troch základných skupinách so 4 družstvami, systémom každý s každým. Zo skupín postupovali do záverečných bojov prvé dve družstvá. Tímy na 3. a 4. mieste zo základnej skupiny ďalej nepostupovali. Z postupujúcich boli vytvorené 2 skupiny, v ktorých hral opäť každý s každým, ale už o umiestnenie, l. – 3. miesto a 4. – 6. miesto. Kto sledoval tieto záverečné zápasy, musel konštatovať, že mali vynikajúcu hernú úroveň. Vidno, že mladých ľudí volejbal baví a organizátorov teší, že ani po 16-tich rokoch nezostali na ihriskách len tí skoršie narodení, ale každý rok sa omladzujú všetky družstvá alebo prichádzajú úplne nové družstvá.
Výsledky
1. Solinky Žilina
2. Jankovci Čadca
3. Turzovka
4. MIX duo Čadca
5. Živá príroda Čadca
6. MATEO Čadca
7. – 11. Radoball Martin, 23 plus Čadca, Adams family Čadca, Ja neviem Žilina, Čierne (bez určenia poradia)
Družstvá na prvých troch miestach boli ocenení pohármi, víťazné družstvo získalo na rok putovnú trofej. Ceny sponzoroval a odovzdal Eduard Gábriš.
Okrem toho si zaujímavé ocenenie tohtoročného turnaja - Najsympatickejší výkon - prevzala Monika Palárcová z družstva MIX duo a Ľubomír Kramoriš z družstva Solinky.
Naše poďakovanie patrí vedeniam stredných škôl za poskytnutie telocviční. Nesmiem zabudnúť ani na Petra Grambličku, členov družstva Jankovci a Renátu Damaškovú, ktorí pomáhali pri organizovaní turnaja.
Ďakujem.


06 Dec 2009, Dana Pavlíková , naspäť

kalendár

Dnes je piatok, 29. marec 2024
meniny: Miroslav

PO UT ST ŠT PIA SO NE
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

počítadlo návštev

partneri

mesto Čadca

odkazy

vyhľadávanie


archív

články fotky
© 2009 TJ Lokomotíva Čadca | úvod história súťaže galéria fórum kontakty rss TJ Lokomotíva | administrácia created by jp